"Voor elk probleem
een passende oplossing."

Las robot in actie.

 

 

 

 

 

Geschiedenis.

 

Tieleman Constructions B.V. heeft al een lange historie van ruim 200 jaar.

 

In 2005 is het constructiebedrijf Vis overgenomen van de Firma Breston door Wout Tieleman waardoor het bedrijf W.Tieleman Constructions B.V. ontstond.

 

Op 01-01-2016 zijn alle bedrijfsactiviteiten van W. Tieleman B.V. en W. Tieleman Constructions B.V. overgenomen door Kondré Noteboom onder de bedrijfsnaam " Tieleman Constructions B.V. " staat het bedrijf nu ingeschreven bij de kamer van koophandel.

 

Met deze overname gaan we terug naar het verleden qua werkzaamheden en activiteiten met de moderne technologie van heden staal en constructie werkzaamheden in de ruimste zin van het woord.

 

We hebben een sterk uitgeruste werkplaats waarmee wij bijna alle mogelijke staalproducten kunnen vervaardigen.

 

Met deze moderne machines zijn we gereed voor de toekomst.

 

Op de oude foto hiernaast ziet u een stoomketel uit het verleden. 

Tieleman Constructions bv beschikt ook over een platensnijderij (voorheen: W. Tieleman Plasmatech bv). Wij hebben een plasma/autogeen snijmachine aangeschaft. Met plasma-snijden kunnen we platen tot 50 mm dikte snijden. Met autogeen stalen platen tot 100 mm dikte. Het unieke van onze platensnijder is dat zich achter de machine een tafel van twaalf meter bevindt. Zo’n lange tafel werkt bijzonder efficiënt omdat je meerdere platen achter elkaar kunt snijden. Over de tafel rijdt een portaal. Met dit portaal, een soort van brug die breder is dan de tafel, kunnen wij ook gaten in balken branden.

Het hebben van een eigen snijtafel draagt bij aan het flexibele karakter van onze organisatie. Niet alleen voor bulkleveringen, maar ook voor spoedklussen kunt u bij ons terecht. Het gebeurt dagelijks dat uitvoerders ons bellen of we nog het een en ander kunnen snijden. Bellen ze aan het eind van de dag dan wordt gevraagd of onze lassers die daar werkzaam zijn het de volgende dag kunnen meebrengen. Als dit niet gaat qua gewicht dan brengen wij de producten bijvoorbeeld met onze vrachtwagen.

Ons bedrijf is gevestigd op een nieuwe locatie in Nieuwe-Tonge en wel op het bedrijventerrein "De Tram".

 

Sinds 2006 zijn wij gevestigd aan de Langeweg 12a in Nieuwe-Tonge.

 

Brengt u ons een bedrijfsbezoek met behulp van uw navigatiesysteem, toets dan Langeweg nummer 14 in.

 

U vindt ons achter het bedrijf van onze buurman Schipper Elektrotechniek.

 

Nieuwbouw 1e fase.


Op 9 januari 2006 startten wij met de bouw van twee loodsen aan de Langeweg 12a in Nieuwe Tonge. Op 24 februari 2006 was de verhuizing van twee bedrijven, inclusief kantoren in Nieuwe-Tonge en Sommelsdijk, achter de rug. Het kantoor is gevestigd in de kleinere loods aan de achterzijde.

De werkplaats van Tieleman Constructions B.V. is gevestigd in een ruimte van ruim 800 m2.

Nieuwbouw 2e fase.


In januari 2007 zijn wij gestart met het bouwen van de derde loods.

Hierin staat de plasma snijtafels en 1 autogeen snijtafel waar wij stalen platen of andere producten kunnen snijden in elke gewenste vorm.

Met plasma kunnen we een platen snijden van max. 50 mm dik en met autogeen max. 100 mm dik. De plasma snijmachine is voorzien van een boorkop.

 

Nieuwbouw 3e fase.


In 2015 hebben wij een aanbouw aan de werkplaats gebouwd voor onze uitbreiding met onze nieuwe lasrobot.

 

 

Tieleman Constructions B.V. richt zich met name op de bouw van staalconstructies in de weg- en waterbouw.

Ook in de utiliteitsbouw richten we ons op bijzondere projecten die meer aandacht vereisen dan standaard hallen bouw.

Ook kan de particulier bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met stalen producten.

 

In de afgelopen 12 jaar werkten we o.a. aan opdrachten zoals het bouw van tunnels, het plaatsen van glazenwas balkons tot het plaatsen van trappen.

In het bedrijf werken we aan innovatieve oplossingen.

Onze kracht zit in het flexibel inspelen op de vraag van onze klanten en in met name het meewerken aan oplossingen voor urgente problemen.

Meerdere keren zijn opdrachten aan ons gegund, omdat andere partijen niet beschikten over een adequate en snelle oplossing.

Met name het kunnen oplossen van het probleem binnen een zeer kort tijdsbestek, heeft ons veel tevreden klanten opgeleverd.

Voor een spoedopdracht draaien wij ook onze hand niet om. Het snel kunnen bieden van een oplossing komt doordat wij fabriceren in onze eigen werkplaats en platensnijderij.

Deze werkwijze bespaart onze opdrachtgevers veel tijd en geld.

Met ons tekenpakket Tekla zorgen we voor een compleet 3D inzicht voor onze klanten voor dat er geproduceerd gaat worden. 

Medewerkers beschikken over jarenlange ervaring en zijn gecertificeerde lassers.

Tieleman Constructions B.V. is VCA* gecertificeerd (volgens de norm VGM Checklist Aannemers).

Op 01-01-2016 is ons bedrijf CE gecertificeerd t/m executieklasse 3. 

Heeft u vragen, wij zijn u graag van dienst. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0187-482115 of via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Recente Projecten